port 4
Ingredienser:
1½ dl grovriven zucchini
2 gula lökar
2 pkt viltskav (à 240g)
1 dl kantareller eller 1 liten burk (184g)
2 msk olja
1 msk kinesisk soja
1 tärning köttbuljong
1½ dl vatten
2 dl creme fraiche
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här:
Krama ur all vätska ur zucchinin. Finhacka lök. Fräs lök, zucchini och kantareller i hälften av oljan. Ta upp och lägg i en bunke. Bryn viltskaven och skrapa isär ev. frysta skivor. Tillsätt zucchini-blandningen, vatten, buljong, soja och creme fraiche. Koka ihop 2-3 min. Smaka av med salt och peppar.
fredag 23 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar