Port 4
Ingredienser:
1 aubergine (350 g)
1 zucchini (300 g)
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 burk körsbärstomater (400 g)
2 msk olivolja
½ tsk + 2 krm salt
2 krm + 1 krm svartpeppar
150 g getost
2 dl mild ajvar relish
1 kruka basilika (grovt hackad)
½ kruka oregano
1 msk balsamvinäger
Gör så här:
Sätt ugnen på 225 grader. Skär aubergine, zucchini och rödlök i grova bitar. Skala och hacka vitlöken. Lägg i en ugnssäker form. Vänd ner tomaterna, olivoljan, ½ tsk salt och 2 krm peppar. Rosta i ugn 25-30 minuter. Skär bort kanten och smula ner getosten i grönsakerna. Blanda i ajvar och örter. Smaka av med salt, peppar och balsamvinäger.
onsdag 14 januari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar