Port 4
Ingredienser:
300 g kassler
1 stor rödlök
8 ägg
250 g keso
½ tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
1 msk smör
Tomatsallad:
4 tomater
½ kruka basilika
½ msk olivolja
½ tsk flingsalt
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Grovstrimla kasslern. Skala, halvera och skiva rödlöken. Vispa ägg, keso, salt och peppar. Smörj en mindre långpanna eller ugnssäker form (20x30cm) med smör. Häll i äggsmeten, fördela kassler och rödlök över. Grädda ca 25 minuter till fin färg. Skölj och skiva tomaterna. Plocka basilikabladen. Blanda dom med olja och salt, serveras som sallad till omeletten.
torsdag 5 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar