Port 4
Ingredienser:
600 g fläskfilé
3 vitlöksklyftor
2 tsk smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl creme fraiche
2 msk konc kalvfond
1 tsk timjan
2 msk hackad persilja
1 tsk soja
1 burk kronärtskockshjärtan, 400 g
Gör så här:
Skär köttet i tjocka skivor, ca 2 cm. Skala och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Ta upp det och fräs vitlöken. Vispa ihop creme fraiche, kalvfond, timjan, persilja och soja i en låg, vid gryta. Låt kronärtskockorna rinna av. Skär i halvor. Lägg ner allt i grytan, låt koka ca 5 min. Servera med blomkål.
torsdag 5 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar