Port 4
Ingredienser:
300 g knaperstekt bacon
1 burk körsbärstomater
1 kruka valfri sallad
1 röd lök
2 kalla färdigstekta kycklingfiléer i bitar
Dressing:
1 ägg
1 vitlöksklyfta, skalad
2 ansjovisfiléer
1 dl raps- eller majsolja
1 dl turkisk yoghurt
1 msk ansjovisspad
1 krm kajennpeppar
1 krm salt
Gör så här: Blanda ihop den kalla kycklingen, salladen, tomaterna, kalla baconen och den skivade rödlöken.
Koka ägget 1 minut, gröp ur och mixa det med vitlöksklyftan och ansjovisen med en stavmixer. Tillsätt oljan lite i taget, rör ner yoghurt, ansjovisspad, kajennpeppar och salt.
Servera till salladen.
måndag 4 maj 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar